Hvordan jobber vi

Ser du etter en entreprenør med erfaring fra bransjen?
Vi inviterer deg til å samarbeide

Øk sjansene for din drømmejobb hos oss!

Gjennomfør dine prosjekter med oss innen olje og gass, skipsbygging, sivil og marin engineering, offshore og onshore-industrien.

Hva vi gjør

Ansettelse

Vi har et fast team med spesialister som er forberedt på å jobbe i offshoreindustrien, som lar oss selvstendig utføre ulike prosjekter og tilby et fullt mannskap av plattformer/skip

Underleverandører

Som en del av outsourcingavtaler gjør vi midlertidig våre ansatte tilgjengelige for andre selskaper og formidler ansettelse av spesialister for å komplettere mannskapet til våre forretningspartnere.

Opplæring

Vi gjennomfører opplæring som gjør det mulig for nye kandidater å begynne å jobbe i offshoreindustrien, samt opplæring/forbedring av kvalifikasjoner til våre egne ansatte eller ansatte hos våre forretningspartnere.

Våre jobbtilbud

Ofte stilte spørsmål

Hva er kravene til offshorearbeid?
+
I tillegg til det stillingen krever og de ferdighetene som er oppført ovenfor, skal hver kandidat gjennomgå grunnleggende opplæring innen livs- og arbeidssikkerhet til sjøs - GWO Basic Safety Training sammen med Sea Survival, Advance Rescue Training og BOSIET - Basic Offshore Safety Induction og Nødsituasjon (dette sistnevnte er nødvendig dersom reisen til arbeidsplassen skjer med helikopter). I tillegg vil du også trenge opplæring som er nødvendig for å jobbe i en gitt maritim region. Contract Service gir dem alle.
Hvilken modell jobber offshore i?
+
Arbeidsplanen er langt på vei basert på «to uker på, to uker fri»-modellen, det vil si syklisk gjentatt 2 ukers arbeid til sjøs og 2 uker (betalt) på land. Det kan imidlertid til og med være arbeidsperioder på inntil én måned, avhengig av stillingens art og det aktuelle prosjektet. Et enkelt skift varer i 12 timer.
Hvilken havregion kan Contract Service jobbe i?
+
Så godt som alle - vårt firma kan forberede deg til arbeid i enhver maritim region, avhengig av prosjektet.
Hvor mye kan du tjene offshore?
+
På grunn av at dette er arbeid under vanskelige forhold, kan du forvente høye årlige rater. Inntektene avhenger selvfølgelig av stillingen - for eksempel tjener folk som betjener kjøkkenet (kjøkkenhjelp / servitører) minimum PLN 55 000 per år. $, og boreren minst 96 tusen. $.
Gir offshoreindustrien muligheter for forfremmelse?
+
Karriereveien i offshore er veldig åpen - hvis bare den ansatte har de rette myke ferdighetene, kan han enkelt klatre opp karrierestigen.